keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Japanin ihme, V 10 Plus Deep Moist Gel


Tuossa jokin aika sitten olimme tutulla porukalla tutustumassa Japanilaiseen tuotesarjaan, V 10 Plus. V 10 Plus oli ennestään mulle tuttu ainoastaan värikkäältä ulkonäöltään ja osaltaan mediastakin. Illan kohokohtana oli ehdottomasti sushineitsyyden menettäminen ja itse Rouva V 10 Plus tapaaminen. 

Akiko Yokota oli suomenrakastajana saapunut paikalle tilaisuuteen kertomaan meille niin kultturieroista, kuin uudesta V 10 Plus- tuotteesta Deep Moist Gel. Tuotteen luvataan korjaavan ihon kosteustasapainoa ja se soveltuukin erinomaisesti kevääseen: talven jäljiltä on naama rohtunut yhdellä sun toisella ja viimeistään keväiset katupölypilvet saavat kasvot kaipaamaan lisäkosteutusta. Tuotteen teho perustuu neljään eri hyaluronihappoon

1. Hydrolyzed Hyaluronic Acid

2. Hydroxypropyl Trimonium Hyaluronate

3. Sodium Acetylated Hyaluronate

4. Sodium Hyaluronate

Nämä kaikki neljä yhdessä lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta sekä muodostavat ihoa suojaavan kerroksen.
Suojaava kerros estää kosteuden haihtumista.


.


Tähän kuvaan halusin ehdottomasti tuoda vesielementin ja sain huippuidiksen upottaa kaksi V 10 Plus tuotetta vesimaljaan. No tavarathan kelluvat vedessä ja siinä mä sitten päätäni raavin ja mietin. Haluatte varmaan kuulla seuraavaa: sinitarra ei pysy vedessä, maalarinteippi ei pysy vedessä, läpinäkyvä teippi sen sijaan pysyy sen 10 sekuntia, mitä kuvan ottamiseen menee. Seurauksena kastuu tosin kännykkän touchscreen ja puhelin tilttaa. Tärkeintä oli kuitenkin tekeminen, eikä lopputulos.

Kuvassa oleva toinen tuote v10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask on muuten aivan ihana, olen sitä käyttänyt yönaamiona tuomassa lisävireyttä duunarikasvoille.Tilaisuudessa söin elämäni ekaa kertaa sushia. Mua on aina jännitttänyt pelkkä ajatus levästä ja merenmausta, oon kuitenkin sellainen kalapuikonsyöjä. No, sen lisäksi että Akiko opetti meitä syömään puikoilla, rakastuin sushiin. Vieruskaverin annoksenkin pistelin suihini, kun ei siinä vaiheessa tullut mieleen kuinka riisi saattaa alkaa turpoamaan mahassa kesken metromatkan. Tilaisuuden paikkana oli HANKOsushi Unioninkadulla, mun lemppikortteleissa. 


Kaverinani tilaisuudessa kukas muu kuin paras kaverini Outi. Kuvassa myös Akiko Yokota.


Kertokaahan teidän sushisuositukset (sushiguru Tiia saa kommentoida vaikka useammin)!Kiitos taas Satu ja Success story PR ihanasta illasta. 

Saatavuus: V 10 Plus  -tuotteita on myynnissä apteekeissa kautta maan. 
17 kommenttia:

 1. Sushi on hyvää, en ihmettele jos meni samall naapurinkin annos ;) Ihan uusia tuotteita, kiva kuulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sain kertoa jostain uudesta!

   Poista
 2. Sushia myydään nykyisin pitkin kaupunkia enemmän ja vähemmän hyvinä versioina. Hanko Sushilla on useita ravintoloita, myös Sushi+ wine Uudenmaakadulla on todella laadukas. Yumessa on mielenkiintoisia versioita, mutta hinnatkin ovat ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä hauskaa tuona päivänä. Meillä tosin nyt on aina hauskaa :)
  Sushikokemus on tasan yhden sushin varassa ja jätän sen nyt kertomatta.
  Ihanan ihanaa loppuviikkoa bestis <3

  VastaaPoista
 4. Hihhii, hihittelin useammassa kohdassa :D Tuo naamio on ihana yönaamiona, lätkäisen sitä kunnon kerroksen kasvoille. Uusi voidekin kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli muuten sitten NIIN kuiva iho, että piti laittaa naamiota isolla kädellä.

   Poista
 5. Sushi suosituksia en voi antaa, koska mikään ei aiheuta minussa niin paljon vilunväreitä. Uusi kosteusvoide sen sijaan kuulosti kiinnostavalta ja hauska stoori kuvan takana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vilunväreitä, mulle samaa tekee muunmuassa mantelikala

   Poista
 6. Ihana piirros taas tuotteesta. Sä voit kohta alkaa tekemään mainoskuvituksia valmistajille ;) Oli kiva tämä tilaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippuhyvä idis, joka on kyllä haaveissa ollut

   Poista
 7. Mun 11v ja 9v lastenlapset syövät sushia. Mun maha kääntyy nurin jo pelkästä ajatuksesta. Saa pelätä, ettei oksennus tipu näppäimistölle. Mutta, yks tykkää yhdestä, toinen toisesta.
  Hieno piirros taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on? Se kalako vai mikä?

   Poista
  2. Kalahan se tökkii. En syö mitään kalaa(pitäis kai ottaa kalaöljyä korvikkeena)

   Poista
 8. Nämä ovat ihania tuotteita ja varmasti huippuilta! Sushia ja wasabia, mmm. <3

  VastaaPoista
 9. Olen suuri sushin ystävä ja usein tulee kyllä käytyä juuri HankoSushissa. Siellä on hyvä hinta-laatu suhde. Sellon Hanko Sushissa tosin joutuu usein odottamaan ainakin viikonnloppuna kun ruokailijoita on paljon. Tästä pieni miinus! Toinen paikka mistä pidän on Ravinola Tokyo55 Runeberginkadulla. Sushi on jännä ruoka, että voisin todella syödä sitä vaikka joka päivä kyllästymättä siihen ollenkaan. Myös FukuSupreame voin lämmöllä suositella. Siellä toki saa muutakin japanilaista ruokaa ja kun siellä on buffa-pöytä tulee syötyä aina liikaa :)

  VastaaPoista