torstai 28. huhtikuuta 2016

MAYBELLINEN aamupala Stadin korkeimmalla mestalla

Muistattehan, kun kerroin olleeni hirmu rohkea ja olleeni tosi korkeassa paikassa? Lóréalin takia voisin ehkä mennä jopa kuumailmapallolennolle.

Mut oli totta tosiaan kutsuttu aamiaiselle Hotelli Tornin yläkerroksen baariin ihastelemaan Maybelline New Yorkin uusia tuotteita. Koska tilanne oli itselleni jännä, keskityin kuvaamisen sijaan kuuntelemiseen. Maybelline on yli sata vuotta vanha firma ja sen nimeä olen aina miettinyt. Tiesitkö, että perustajan (Tom) sisar Maybel toimi firman inspiraattorina? Isoveli näki siskonsa laittavan hiiltä vaseliiniin, eräänlaisena ripsarina. Firman nimeksi tuli Maybelline, koska sisko ja vaseline. Siksi se lausutaankin Meibeliin, ei Meibelain.
  
                                  Joo, mutta tuoteuutuuksiin. Mulla on ainakin ihohuokoset kuin pesusienellä, enkä ole onnistunut niitä primerilla peittämään. Kevään ihanana, peittävänä uutukaisena on mattapintainen FIT ME MATTE + PORELESS –meikkivoide, jonka sävyt (5kpl) sopivat skandinaavikasvoihin.

                                 
Mä olen treenaillut contouria syskystä asti ja sain mukaani kahdensävyiset MASTER SCULPT -KOROSTUS- JA VARJOSTUSPALETIT. Kesäisin rusketun välittömästi suojakertoimista huolimatta, joten tummempi sävy sopii erinomaisesti heinäkuun rusketukseeni.

Mä olen niin ripsimuija ja tykkään laitella monta kerrosta ripsaria, mutta en missään nimessä uskalla kokeilla irtoripsiä tai volyymiripsiä. FALSIES PUSH UP DRAMA- uutuusripsari kohottaa laiskoja tai painavia ripsiä ja antaa tekoripsiefektin. Uu! Mulla toimii ihan yhdelläkin kerroksella.

                                     


Entäs sitten nämä teinikoplan uumeniin kadonneet Babylipsit! Meidän likat keräilee Babylipsejä ja sain itselleni ainoastaan lasipurkin. Mun pitää kuulemma ” antaa joku ripsiväri”, jos haluan näitä päästä testaamaan. Jotain kohtaa en nyt tajua :D

                              
Tilaisuus oli ihana ja kauniisti järjestetty. Kiitos tätäkin kautta!

3 kommenttia:

  1. Toi tyttöjen kiristys ei nyt kuulosta kauheen reilulta sua kohtaan :D :D
    Ihania tuotteita ja kiva oli kuulla, mistä nimi on peräisin.
    Ihanaa torstai-iltaa murmeli!

    VastaaPoista
  2. Oli varmasti kiva tilaisuus, paikka on ainakin upea. Kuvat meikeistäkin näyttävät hienoilta. Kivaa päivää sinulle!

    VastaaPoista