sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Apua, mä sain HAASTEEN! HUI!

IHANAA,  MUT HAASTETTIIN! Mä on näistä aina niin intona. Tekis mieli liimata kiiltokuva ja kimalletarra tähän!
Haasteen on aloittanut Iltatähden syttyessä- blogin Pearl  Clover. Minulle haasteen heitti kukas muu kuin OUTI!
Haaste kuuluu näin:

Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi, jaa blogissasi tai muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen. Kirjoita siis niin viisi kuin sataviisi asiaa - ainahan näitä voi lisäillä jälkikäteen - ja laita vaikka huoneesi seinälle.

1.Lapset
Kuvassa ketkäs muut, kuin someenhinkuvat kaksoset. Kuopus ei mielellään ole kuvissa ja teinistä voitte lukea edellisestä postauksesta. Hirveen ihania lapsia mulla, kaikilla kova ääni ja kovat polvet. Meillä puhutaan päällekäin, kuunnella ysärimusaa ja säälin naapureita. Ovat oppineet äidiltään olemisen. Käytöstavat kylässä ovat hyvät ja siellä osataan olla hissunkissun. Ollaan koko sakki sinitarranveivaajia, puuha joka rauhoittaa mun energistä päätä toimii näköjään lapsillakin.

    2. MiesKesällä hääpäivä numero 16. Oon vieläkin rakastunut, enkä ole samanlainen ilman miestäni. Tai siis olen eniten itseni mieheni läsnäollessa (ja Outin). Kaipaan edelleen työpäivisinkin miestäni. Iltaisin saatan haastamalla haastaa riitaa, koska ikävä unohtui, mutta jäi kalvamaan.

3.   KissatJotta kaksosuus ei unohtuisi, on pikkukissatkin kaksoset. Ikää jo 6 vuotta, mutta silti ovat lapsellisia ja roikkuvat verhoissa. Vanhuskissat naukuvat hiljaa ja käheästi. Appukissalle pitää ostaa kissainsilmälasit, koska suhisee bestikselleenkin vahingossa.   


 4. Ruoka ja ruokailuPoika just eilen kysyi, mitä mä joisin ja söisin, jos olisi pakko valita yksi loppuelämäks. Koska en kehdannut sanoa sokerikola, sanoin vesi. Valehtelin, koska annan hyvää esimerkkiä juuu-u. Rakastan kolajuomia, etenkin vaniljakolaa. Ruokaa en tee, mutta syön erinomaisesti. Lempparia vaikea sanoa, mutta inhokkina silakka ja selleri, sekä salvia. 

5. KaveritPakko kehua kehumistaan: OUTI I love you! Ollaan tunnettu alle vuosi ja tää meidän symbioottinen oleminen on ihmeellistä. En päästä ystäväkseni ketä tahansa. Mulla on kourallinen ystäviä ja tuttuja sitä enemmän. 

6. Rehellisyys

En kestä kieroilua, vehkeilyä, kataluutta tai ahneutta. En osaa valehdella, enkä teeskennellä. Joten jos näyttää siltä, etten pidä sinusta tai asiasta: se on totta. Olen aina oikeudenmukaisuuden kannalla, enkä kestä itseni tai muiden ihmisten/eläinten kaltoinkohtelua. Puutun ja nostan asiat esiin ja lasken sekunteja tukijoukkojen katoamiseen. (Joo, mä oon sun puolella. Yeah right).


7. Kosmetiikka
Toivon, että mulla olisi vielä lisää vartalonosia hoidettavana. En saa kyllikseni voiteluista, meikkaamisesta, tuoksuista ja kynsien lakkaamisesta. Meikillä en peittele rumaa naamaa, enkä kyllä kaunistakaan. Harrastan meikkaamista. Se on naamalle maalaamista.


8.  Maalaaminen ja piirtäminen
Ihan parasta. Tulee transsitila. Maksakaa mulle joku tonni kuussa (käteen), niin teen tätä työkseni.

9. Lämpö ja kesäTänä kesänä en lomaile ollenkaan, vaihdan työtä lennosta toukokuun lopussa. Silti on ihanaa olla omalla pihalla makkara suussa. Mulla on tosi vaikeahoitoset jalat, leveät ja kokoa 40-41. Aihettaa hankaluuksia kenkäostoksillla ja saan yleensä aina kovettumia tai rakkoja. Nyt testaan Compeedin rakkovoidetta ja kovettumavoidetta, koska sandaalikeli.


Mä haluan ehdottomasti haastaa vuorollani 2 bloggaajaa. Kristallikimara ja Kukkaiselämää, olkaat hyvät!


Näitä lisää!

11 kommenttia:

 1. Ihanat ihanat vastaukset ja mitä voi muuta odottakaan, kun olet sinä kyseessä. <3 Compeed on muuten maailman paras hommeli. Tänäänkin juhlissa Sofialle tuli ballerinoista rakko jalkaan ja mitäs tämä kelpoäiti kaivoikaan laukustaan muuta kuin Compeed paketin. :)

  Outi ja sinä, ihan huippua kun blogimaailmasta löytää aitoja ystäviä ja sielunkumppaneita, jo siksihän sitten on ollut kannattavaa aloittaa blogi. <3

  Kosmetiikka no aah. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Compeed toimii. Mullahan on siis niin kova kantapää, että kerran kävelin nasta jalassa kauan. Ihmettelin sitä saundia.

   Poista
 2. Taru I love you <3 Mä uskon kohtaloon ja siks juuri me tavattiin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on leveähköt jalat kokoa 41-42, onneksi nykyisin saa paljon paremmin omaa kokoa kun teininä, kivat kengät eivät enää ole kokokysymys, ainakin jos ajoissa liikkeellä sesonkien vaihtuessa. Ei ollut helppoa 11-vuotiaana olla kokoa 41, varsinkin kun äiti muistutteli kenkäkaupoilla varmistamaan onko kasvun varaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurja! Valikoimaa on, mut mä oon nirso.

   Poista
 4. Kivoja juttuja oot listannut 😊

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva kun löysin blogisi! Vaikutat tosi kivalta ihmiseltä ja positiivista blogiasi on kiva lukea :D

  VastaaPoista