maanantai 16. toukokuuta 2016

Harvinainen sairaus :AED ja lisäksi palkinnon saa.....

Iskihän se siten mullekin. Tauti nimeltään AED. Aiemmin mä oon sairastunut siihen keskimäärin joulukuun 27., kun kaikki kinkut on syöty ja vielä lomaillaan ilman highlighttiä. Oon potenut samaa AED:tä niinkin simppelissä paikassa kuin kylpyammeessa. Ihanat vaahdot, vademantuoksuiset ovat täydellisiä, vesi on just oikeen lämpöistä. Sitten mä siinä ammeessa vaan makasin ja kelasin, että mitä nyt niinku? Oon tässä ammeessa ihan rentoutunut, mutta mitä nyt tapahtuu? Ei siinä sitten muuta näemmä tapahtunutkaan, kuin vedet pois ja muija kuivaks sekä liikkeelle. Kylpyammesyndrooma. AED. (joo, ei meillä ole ammetta, koska trauma).AED on After Event Depression. Tapahtuman jälkeinen depis. Perjantainen PING oli niin super, että on pikkaisia vaikeuksia löytää se ilo kissan tassuhaavasta ja jalkapallolla pilatuista pihakukista. Tuntuu, että oli niin ihanaa olla vähän kaukana kotoa ja juoda salapullosta kolaa. Nyt tuntuu, että vesi maistuu tiskiaineelta ja kävelen aina ballerinoissa. Mutta kyllä tää tästä, kohta loppuu työt ja pidän päivän vapaata ennen kesäduunia. Arkisuruuni söin  kaksi levyä kompensoivaa suklaata. Auttoi.

Sissikissa on siis saanut oikeasti tuta. Takajalassa on iso haava, joka ei kotihoito-ohjeilla lähtenyt parantumaan. Neiti mahoineen on nyt eläinlääkärissä ja mä kävelen Roope Ankkana pitkin olkkaria. Mitä jos se amputoidaan? Mitä jos tulee nolo kipsi? No ei tullut, ainoastaan antibiootit ja ulkonaliikkumiskielto pariks viikoksi. Päässä tötterö ja pikkukissojen pilkkanaurut häntää laskemassa.Mutta iloisempiin asioihin. Mulla oli blogini kanssa synttärit ( ja mun omat oikeat on viikon päästä tiistaina, odotan runsasta onnittelukuormaa, limusiineja ja kolakonetta, saan varmaan juu-u) ja arvoin kosmetiikkaa, sekä voittaja saa valita maalauksen. Minä maalaan mitä sinä haluat. Voittaja on kommentoija NITOJA!


Otathan muhun pikimmiten yhteyttä ilopilleriblog at gmail.com 

Lopuksi bonusmaalaus. Isoveikkani Iiro. Oli ihana tehä tätä, vaikka musta maali kuivui forever.

kuva, josa mallia tihrustettu.

Onko kellään mulla AED?6 kommenttia:

 1. Mulla AED on myös vaivannut. Kola/karkki/jälkkäri-övereistä kärsin ja samalla tekee kaikkea hyvää mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana outi. Ihmekö tuo kun pelkkää karkkia vedettiin.

   Poista
 2. Apua ei oo AED kylvystä, mutta kohta varmaan on tämän jälkeen. Haha ja juu ehkä joskus tulee, toisaalta olen aina niin väsy noista tilaisuuksista, että on ihanaa maata raatona kotona. Ehkei mulla sitten ole AED, kun ensin luulin jopa sen liittyvän kylpykammoon. Ööh After Bath disorder... öööö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ABD pitäis olla ihan virallinen diagnoosi.

   Poista
 3. Herttaiselle kissallesi pikaista toipumista! Tapahtuman jälkeinen depis on tuttu vuosien takaa... Nykyään se ei ole kovasti vaivannut. Hieno maalaus veljestäsi!

  VastaaPoista