maanantai 9. toukokuuta 2016

LAHJOVA ÄITI ostaa rakkautta: BaByliss TwistSecret ja Herbinan keväthommia

Tyttöjen synttäreihin on vielä vajaa kuukausi, mikä on tuossa iässä liian kauan. Itse täytän neljä päivää aikaisemmin vuosia ja jään tavallaan äitienpäivän ja kaksosten synttäreiden jalkoihin. Tilanne on kuitenkin kestettävissä, mutta kyllä ottais egoon jos olisi lasten kanssa sama synttäri (kuten veljelläni).


Mä sitten ajattelin rauhoittaa synttärivouhotusta lahjomalla tyttöjä etukäteen. Toinen tytöistä on sellainen juhlija, joka isona varmaan haluaa kartanon, jossa on eri teemoille omat koristehuoneet halloweenistä lähtien. Omia synttäreitä hän suunnittelee nyt vihkoineen ja myöntyväisempi suostuu, koska saa valita kakunpäällysteet. Ei muuten ole sokerimassaa, koska se on katastrofi.


Likat kutsuivat yhteisen bestiksensä (juu, bestis on sama vielä tässä iässä) kokeilemaan uutta Babylissin Twist Secretiä ja tuoksuttelemaan Herbinan kesäjuttuja. 

Babylissin vehje on muuten samanlainen, mikä mun kampausbarbilla oli pienenä. Silloin kokeilin sillä omaa tukkaa kieputtaa, mutta ei sujunut. Nyt on keksitty ihmisille samanlainen.  Tätä oli lastenkin helppo käyttää, itseasiassa helpompi kuin aikuisen.


Punaiset nipsut nostetaan ja hiustupsut laitetaan väliin, sitten kone käyntiin. Jätin tytöt keskenään tekemään lettejä ja kävin välillä stalkkerimaisesti ottamassa kuvia. Suurimmassa osassa kissakin mukana, aina!


Herbinat saatuaan tytöillä oli tällainen ilme. Siis mekö, ei meillekö, ai oikeestiko? Juu, just teille äidin kukat.

Kotimainen Herbina uudisti nyt keväällä hiustenhoitotuotteiden valikoimaansa. Uuden Gloss & Shine -sarjan shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke tuovat kiiltoa ja hoitoa kaikille hiustyypeille, ja Volumizer-sarjan shampoo ja hoitoaine tuuheuttavat hiuksia. 

Herbina Gloss & Shine Shampoo, 400 ml, hinta noin 4,60 euroa
Herbina Gloss & Shine Hoitoaine, 200 ml, hinta noin 3 euroa
Herbina Gloss & Shine Hoitosuihke, 150 ml, hinta noin 3,90 euroaHerbina Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio, 400 ml. Helposti levittyvä, kevyt vartaloemulsio imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Oliiviöljy ja kookosöljy kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa, ja E-vitamiinipitoinen lummeuute ja kookosvesi tehostavat kosteutusta.

Herbina Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio, 400 ml, hinta noin 6 euroa


Nämä bodymistit olivat ihan hittituote. Kummallekin omansa!

Herbina Body Mist Paradise Passion, 100 ml, on trooppisen hedelmäinen tuoksu, jonka ensituoksussa erottuvat mandariini ja appelsiini, ja sydäntuoksu on persikkainen ja hedelmäinen kukkaistuoksu. Pohjatuoksussa hurmaavat kookos ja vanilja. Tuoksu tuo mieleen tropiikin kuuman auringon kosketuksen ja eksoottisten hedelmien mehukkuuden.
Herbina Body Mist Blue Lagoon, 100 ml, on kuulas ja raikas vesituoksu, joka tuo iholle kesätuulen kuiskauksen ja vie mielen läpikuultavan veden kutsuvaan kimallukseen. Ensituoksu on sitruunainen vesituoksu, jossa on häivähdys ruohoa, melonia ja vihreää omenaa. Kukkainen sydäntuoksu sisältää vivahteita hedelmistä, kielosta, sireenistä, ruususta, jasmiinista ja persikasta. Tuoksun pohja muodostuu pehmeistä, puumaisista tuoksuista.

Tytöt olivat tosi tyytyväisiä ja nyt mulla on kauheet synttärinjärkkäämispaineet. Varmaan joku kuumailmapalloajelu tai ainaikin kultaiset hevoskärrit on kuulemma saatava. 

*tuotteet saatu blogiin
*kursiivit lehdistöinfosta
  
  

4 kommenttia:

 1. Kaksoset ovat niin suloisia <3 <3. Hienot letit tuli.

  VastaaPoista
 2. Oon aivan lovena Herbinan mangokroppavoiteeseen ja sitten hiuslakkaan jonka juuri ostin, siinä on ihana tuoksu sellaisiin kevyempiin lakkauspäiviin. Täällä tuo Babylissin letityslaite surisee vallan alvariinsa, Sofia touhuaa kamuille ja itselleen lettejä. :)

  VastaaPoista
 3. Siis tiedätkö mitä, mulla on tuo sama laite tallessa vuosien takaa! Esikoisella oli joskus yli 10v sitten tuollainen ja se toimii edelleen, olen joskus kupouksen kutreja sillä käsitellyt.

  Ja hei aina saa lahjoa <3 Ihanat letit tuli tytöille ja nuo Hebinat <3

  VastaaPoista