sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Mä oon uskonnon uhri. Tiesitkö?

Viime kesänä kerroin teille mun uskonnosta, eli vetovoiman laista. Mä noudatan samaa ajatusmaailmaa edelleen.
Vetovoiman laki toimii kiteytettynä niin, että jos ajattelet iloa, saat iloa. 
Jos ajattelet, miksi et ole iloinen, lähetät samalla kielteisen toivomuksen epäilosta. Ei on aina vahvempi viesti kuin kyllä. 
Jos muija on että: ”voi ei, tulipa tonnin visalasku, ei mulla oo varaa maksaa tätä, ” niin samalla lähtee eteenpäin ajatukset: -ei ole varaa, voi ei.

perussähläämistä, en ehtinyt posettamaan. Mulla on ollut elämässä aina ihan hillitön mäihä ja muutenkin olen onnellinen. Ehkäpä juuri siksi, kun keskityn niihin iloisiin asioihin. Pahat kokemukset käsittelen pois alta nopeasti ja ratkaisukeskeisesti, enkä jää vellomaan ikäviin kokemuksiin. Tämä ei tarkoita, että kuoliaaksivaikenisin ongelmat tai leikkisin, ettei niitä mullakin ole arjessa. Silti, sen sijaan että saisin saakelinmoiset raivarit kissanyrjöistä lasten uusissa kesäkengissä, koitan olla iloinen siitä, että mulla on 

 - lapsia, joille voi ostaa kengät
 - olen voinut ostaa uudet kengät x8, koska kaikki eivät voi
 -kissa ei ripuloitsenut lasten kenkiin


Teilläkin on varmaan kokemusta siitä, että yhtäkkiä joku tuttu tulee vastaan. Se, jota olet kauan miettinyt, muttet ole saanut aikaiseksi soittaa. Tuokaan ei ole sattumaa, vaan olet ajatellut niin intensiivisesti tuota ihmistä, että väistämättä hän tulee eteesi ennemmin tai myöhemmin.


Teilläkin on varmaan kokemusta siitä, että oot aina etsinyt halvalla just niitä kenkiä ja sitten ne on alelaarissa vitosella. Ei ole sattumaa. Olet ajatellut kenkiä ilolla, etkä suinkaan keskittynyt ajattelemaan ” mulla ei oo koskaan varaa noihin.” Jos olisit ajatellut niin, et olisi koskaan löytänyt kenkiä halvennushyllystä.


Miten mä tätä ajatusmaailmaa käytän joka päivä?

Mä olen kiitollinen. Kiitollinen kaikesta, jota olen saanut ja mikä on vielä tulemaisillaan.

Odotan esimerkiksi innolla tulevaa vakityötäni, johon en ole vielä hakenutkaan.

Olen visualisoinut eteeni ihanan pyöräiltävän työmatkan vihertävän puistotien kautta. Näen itseni seisomassa pinkeissä crocseissa työpaikalla. 

Olen kiitollinen siitä, että saan koulutusta vastaavan sossulanhomman.

Olen otettu siitä, että jos joku on ollut totaalinen mulkku mua kohtaan, olen ottanut asian puheeksi ja samalla lähettänyt universumille viestin, että ei mulle kande alkaa.

Olen kiitollinen siitä, että voin antaa ihmisille enemmän kuin otan.


Olen täynnä onnea siitä, että positiivisella ajattelulla asiat aina järjestyvät juuri niin kuin on tarkoitettu. 

Miten tän voi feilata?

Ajattemalla, ettei toi toimi. Silloin lähetät taas " ei"- viestiä. 

Keskityt liikaa asioihin, jotka ovat menneet pieleen.

Ajattelet liikaa asioita, joita et ole saanut. "En mä taaskaan saanut sitä vapaapäivää minkä toivon." Olisit sen sijaan kiitollinen työstä.

Olet ahne. "Kert tollakin on toi, on mun saatava kanssa". ( Miksi olisi?)

Olet kiittämätön. "Kaikilla muilla menee paremmin ja mulla on aina paska tuuri".
Ajatuksessasi on keskeisintä paska ja muiden onni. 

Et ole nöyrä. " Kato miten minäminäminä osaan paremmin ja sinä et".


Oletteko te vahingossa tai tahalteen noudattaneet vetovoiman lakia? Kerro.

19 kommenttia:

 1. Mulla on usein käynyt kaupoissa tota, mä tosin olen kutsunut sitä köyhän tuuriksi :)
  Silloin kun me tavattiin, oltiin kummatkin vailla uutta tyyppiä jolle purkaa tuntoja. Sun ajatusmaailma kuulostaa kyllä toimivalta.
  Love u

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo köyhän tuuria muru. Love u too

   Poista
 2. Kuule Taru, tuo on just se täydellinen tapa elää, jolla tulee varmasti saamaan juuri sellaisen elämän kuin itse haluaa! :) Koska se on todellakin mahdollista. Monta kertaa olen omassakin elämässä nähnyt sen, miten nämä jutut toimii. Olen lukenut aiheesta paljon ja yritän itsekin noudattaa samaa elämäntapaa, vaikka aina ei olekaan hyvä päivä :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on asian suhteen vielä opettelemista, olen ehkä oppinut tiettyyn skepsisyyteen ja kyseenalaistamiseen. Mutta tosiaankin, sitä on itse vastuussa, millaisen elämän itselleen "taputtelee"! Mäkin olen opetellut tuntemaan monista asioista kiitollisuutta ja nimenomaan tuota kautta kuten säkin. Vaikka joku päivä väsyttäisi mennä töihin, niin ajattelen niitä ihmisiä, joilla ei ole työtä, jne. Jos huomaan ajattelevani negistellen, vähän kuin nipistän itseäni ja yritän kääntää ajatukset myönteisiin juttuihin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin kyseenalaistan ja olen oikeudenmukaisuuden puolesta. Silti sisällä sellainem vahva usko, että ilolla eteenpäin.

   Poista
 4. Itse en oikein usko mihinkään, muuta kuin siihen että se mitä ajattelet vahvistuu. Positiivinen elämänasenne on se juttu. Tottakai ikäviä juttuja tapahtuu, mutta niihin ei jäädä vellomaan. En voi sietää semmoista kateellista ja katkeraa asennetta että kun noilla on ja mulla ei ikinä ja että kun ei olla synnytty kultalusikka suussa. Jokainen on oman onnensa seppä. No meni ehkä vähän off topic mut tietty niitä pos juttuja sattuu kun niihin keskittyy. 😊 T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateus ja katkeruus on pahinta tässä maailmassa ahneuden lisäksi.

   Poista
 5. Hyvin hyvin samansuuntaista meininkiä täällä, oma uskonto ns. koska se vaan toimii ja se lasi vaan on niin tursutäynnä silloin kun näin tuumii. Toki talvella olen sitten veto veks ja sitten se lasi ei ole täynnä ja sitten se olotila ruokkiikin kaikkea negatiivista lisää. Mutta noin ylipäänsä negatiiviset jututkin jälkikäteen käännän positiivisiksi voimavaroiksi.

  Oot ihqu ja näytät tossa säätökuvassa himskutin hyvältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvisin mä ajattelen kaamosmasennuksen keskellä, että kohta on kevät. Pimeys on mulle rankkaa ja silloin on kyl tosi vaikeeta olla ilossa.

   Poista
 6. Ciao! Mä oon samoilla linjoilla sun kanssasi. Positiivisuus vetää puoleensa positiivista jne. Ihan yksinkertainen juttu ! 😁 Tietysti on päiviä jollon ei vaan jaksa mutta nekin kuuluu asiaan - elämään.🌞-päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Ja kun ilo tulee sydämestä, avot

   Poista
 7. Kyllä niin mäkin komppaan sua :) Näistä asioista vois puhua vaikka koko päivän. Mulla on vielä kaikenlisäks sellaisia kausia elämässä että tää vetovoiman laki (positiivinen) näyttäytyy erityisen voimakkaasti ja mm. tää toukokuu on ollut juuri sitä. On tapahtunut erityisen paljon niitä iloisia tapahtumia ja iloisia tapaamisia ja jopa ässäarpavoittojakin tullut melkein joka arvalla ;D Ja mua ärsyttää radiossa iskelmät joissa lauletaan esim. että kaiken menetin ja lässyn lää... Silloin mä aina ajattelen että ei se noin mene, ole hiljaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kyllä sen positiivisen energian oppii tuntemaan ja oikeat arvat valitsemaan.

   Poista
 8. Mä olin ennen niitä natisijoita ja suu oli mutrussa enemmän aikaa (eikä siihen suukkoja sadellut ;-). Sitten tuli niin paljon takapakkia, että mun oli katsottava asioita tarkemmin ja tajusin juuri näitä kirjoittamiasi juttuja.
  "Sitä saan mille aikani annan" tai Sitä olen mille ajatukseni annan". "Ikävä juttu, mutta samalla hauska" oli myös niitä lauseita, jotka ajattelin ottaa omikseni. Viimeisin lause on mummiltani, joten ajattelin sen tehoavan minuun nopeiten ;-). Viimeiset 10 vuotta olen sitten helpottanut omaa elämääni ja aivan varmasi läheistenkin elämää vain pelkästään sillä asialla, että kiinnitän huomiota siihen mikä on hyvin. Ja jos jokin asia ei ole hyvin, niin mietin voinko tehdä asialle jotain, jos en niin sitten asialle ei kannattanut aikaa päässä antaa. Toiset katsoo minua tämän suhteen vinoon, mutta mitäs siitä, heh heh.

  En tiedä teetkö sinäkin aarrekarttoja. Minusta niiden teko on tosi hauskaa ja tuloksia on vielä hauskempi katsoa.

  Kuten 60luvunnahkahousut tuossa kirjoittaa, niin ikävät iskelmätkin voi muuttaa itselle sopivammaksi. Esim: joka kuuseen kurottaa, se korkeammalle pääsee.

  Superihanaa viikonjatkoa sinulle =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarrekartat on tuttuja ja itseasiassa voisi taas tehdä uuden. Edellisestä kaikki saavutettu!

   Poista
 9. Ihana kirjoitus. Se kasvaa mulle antaa tilaa!

  VastaaPoista
 10. Tää on niin totta. Hyvässä ja pahassa.

  VastaaPoista