keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Juhlitaanko teillä tähän tapaan?Puolikas teini sohvalla

Sankari

Innostunut isä

Ei meidän juhlissa hukuteta lapsia, vaan pyydystetään omenoita

Meidän juhlissa pilataan juhlavieraiden mekot vedellä
Tuplien kaverisynttärillä oli ihan hillitön meno. Meidät aikuiset ja muut sisarukset oli häädetty vihonviimeiseen makkariin kuulemaan ilakointia. Kauaa en arestissa viihtynyt, ihan itteänikin säälitti.  Lapset kun ovat eri kouluissa, on meillä vielä kolmet kevätjuhlat itkettävänä. Ja juu, eihän niihin ole pakko mennä. Mä haluan mennä.


Yhtenä kesänä mulle tuli ihan hirveä kinkunhimo ja vietimme kesäkuussa pikkujouluja. Laitettiin ihan joulukoristeet ja tiptapit soimaan. Kinkkua sain hakea ympäri Stadia, mutta mitä sitä ei himojensa eteen tekisi. Lapset tykkäsivät paistaa torttuja helteellä, vaikka luumuhillona toimikin mansikkahillo.

Mun pääasiallinen henkilökohtainen juhla koskee uutta työtä, jonka aloitan huomenissa. Oon keväällä tehnyt kolmen kuukauden pätkän alalla, joka ei ole mun. Nyt pääsen koulutusta vastaavaan duuniin, vaikkakin vaan kesäksi. Kai se jatkuva pätkähommien tekeminen ja asioiden oppiminen vetää muijan töttörööksi, koska oon ihan kamalan poikki. Mutta kippis mulle ja neljäs kakku tälle viikolle korkattakoon!


Mulla on muutenkin veto ihan veke, varmaan kaikkien vuosien potemattomat kevät- ja syysväsymykset taannehtivasti. Lisäks  on iskenyt joku päiväunikirous, ei siinä mitään. Vaikka olisi kännykät ja muut laitteet äänettömällä, niin silti joku hemmetin postiljooni soittaa ovikelloa, kun oon saanut 11 minsaa levättyä. Jollei ovella ole pakettipoika, piippaa vähintään laulava tiskikoneemme, mikä itsessäänkin on ihan kauhea laite. Tiedättekö mitään syyllistävämpää kuin kodinkone, joka ilosävelin kutsuu itseään tyhjentämään? Laiskan ihmisen kauhukone, suoraan sanonko mistä.

Mitäs teille kuuluu vai eikö mitään?

8 kommenttia:

 1. Oon paistellut läskiä työpainan pihalla oikein urakalla (eli itseäni). Oon kuunnella teinin raivoomista siitä, miten oon ylisuojeleva äiti ja koskaan ei saa mitään tehdä. Oon juonjt enmätys määrät vettä ja laulanut kaikki Backstreet Boys:n biisit läpi.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kauhea kaaos, kun mies remppaa ja mä siivoan lauantain YO-juhlia varten. Mä en ymmärrä miks kaimmi pitää jättää viime tippaan, miks ei mistään voi oppia mitään.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa,
  Oikein hyvää keskiviikko iltaa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun tulit tänne! Kaikki pitää jättää viimetippaan ja tehdä sairaalla stressillä. Tuttua

   Poista
 3. Hei, Onnea duunista! Sehän on jo yksi juhlimisen aihe vaikka teillä tuntuu olevan juhlaa riittävästi muutenkin :)
  Meillä juhlitaan tulevana viikonloppuna englantilaisen !! kuoharin kera mutta siitä kerron blogini seuraavassa postauksessa :)
  Iloa loppuviikkoon ja itkettävän iloisia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Mä en tiennyt enkkulaisesta skumpasta mitään

   Poista
 4. Mahtavaa, onnea uudesta duunista!

  VastaaPoista