keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kauheita kuvia kännykästä ja miltä näyttää kulissien takana

Muistatteko, kun talvella kehuin ostaneeni järjestelmäkameran? No, mä myin sen pois. En ikinä oppinut käyttämään Olympus Pen E-PL seiskaa, joten se sai uuden kodin. 

Luotan edelleen kännykkäkameraani, vaikka nyt on näyttö palasina. Kävin kuvia läpi ja tällaisia tilanteita meillä on ollut. Bloggaajan arki todellakaan ole sileitä naamoja ja muruttomia lattioita. 
Kaksosten synttäreillä piilossa makuuhuoneessa, koska #nolot ja #pikkuveli. Olin ainoa, joka tilassa keskusteli.Tyttöjen synttäriaamuna ei ehditty kaikki riviin seisomaan ja laulamaan. Oli nälät.


Juuri ennen kevätjuhliin valmistautumista. Isän ilo on käsikosketeltavaa. Kuulen pikkuveljen ajatukset. #mehua


"Äiti sä et voi laittaa tota huivii ikinä". " Lemmikkien ei suositella olevan pöydillä" . " Etenkään ruoanlaittotasoilla".Se hetki kun tuli mieleen: " Jos lapsellasi on siitepölyallergiaa, ethän kuivaa pyykkejä ulkona".


Huomenna juttua Livboxista, uulalaa!18 kommenttia:

 1. Ihan parhaita elämänkuvia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kännykkä pullollaan, hehee

   Poista
 2. Mahtavaa! 😄 T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nää oli kiva panna jakoon.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tänks! Kuvissa oli myös miehen selkä, kaikki tiskit ja imuri

   Poista
 4. Ihan parhaita kuvia oikeasta elämästä. :) Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hauskoja elämänmakuisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, elämänmakuinen on just oikee sana1

   Poista
 6. Ihana meno, ihana perhe, ihana sinä. Elämänmaku sieltä oikein paistaa. Rakkaus ja perhe. Nämä kuvat ovat siitä kivoja, että juuri näitä kuvia aina omastakin luurista katselen kun perhettä on ikävä. Välillä on tullut laitttua blogiinkin, erityisesti jos itsestä löytyy jotain inhaa ja niitähän löytyy, kilometrikaksarikuvia, hih. Voihan siitepölyallergia, pirullista kun ei voi kuivata ulkona pyykkiä, I Know. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaanko me NOIN ihania, hihii! Mulla on kuule kanssa niitä kaksarikuvia ja pöntölläotettuja (Outille hupimielessä). On tää aikuista touhua.

   Poista
 7. Voi ei.... se kamera olis ollut huippu... Itselläni on se ja parhaimmat kuvat ikinä saan sillä... jos vaan viitsin sillä aina ottaa niitä kuvia. No toisaalta kyllähän kännykälläkin saa nykyään huippukuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on NIIN valtavat handut, että ei onnistu. Tässä puhelimessa on kyllä hurjan hyvä kamera, omia taitoja ei ees tarvi

   Poista