tiistai 12. heinäkuuta 2016

Linnanmäki, seisojan kokemusMe käydään edelleen joka kesä Lintsillä koko perhe kimpassa, vaikka lapset tekevät sinne omia reissujaankin kavereiden kanssa. Itse en mene vehkeisiin, kun ei ole enää pakko. Silloin, kun teinit olivat pieniä, menin mielelläni tipujunaan ja Vekkulaan, mutta teinituplia ei voi enää taaperovaunuihin tunkea. Pyöriväiset ja korkealle menevät laitteet, eli käytännössä kaikki, ovat mulle liian arvaamattomia. Menin siis Lintsille seisomaan yhdeksäksi tunniksi.

Koska tämänkin vuoden heinäkuu on enemmän syyskuumainen, kuin helteinen, satoi koko Lintsipäivän. Miten seisojat ja kassienpitäjät ovat huomioitu Lintsillä?

No, jos lähtökohtana on se, että haluat nähdä muiden ilon laitteissa, ei mitenkään. Kahviloihin pääsee toki aikaansa viettämään, mutta ilman ostamisia on noloa mennä sisätilojen tuoleille hengaamaan. Eikä niistä näe, kuinka lapset jännittävät ja ovat ajon loputtua helpottuneita ja haluavat uudestaanuudestaan. Ja sitähän mä menin just Lintsille tekemään, osallistumaan meinikiin.
Mistään en löytänyt penkkiä, jonka päällä olisi ollut katos. Sen sijaan näin paljon isovanhempia ja vauvalaisia sateenvarjojen ja nyssäkkäkasojen kanssa tekemässä samaa kuin minä. Osallistumassa iloon huonoissa sääolosuhteissa, laitteista toiseen kävellen hymyssä suin.

Lintsillä on kyllä Aikuisparkki siinä vanhan Rainbown lähellä. Ilman katosta, kaiken ulkopuolella. En mennyt.

Mun hommiin kuului tietty myös vesihuolto. Vesipullojen täyttäminen on tehty erityisen hankalaksi, koska vessoissa on automaattihanat, joista tulee käsilämmintä vettä. Pääportilla, kulmien takana, on huomaamton vesihana, josta saa kylmää vettä. Toki invavessaan (Derbyn vieressä) voi jonottaa, jos etiikka antaa myöten.


Päivä oli kaikista kiva, mutta itse kaipaisin enemmän tällaisten hengalijoiden huomioimista. Meitä oli useita, joilla oli iso revohka lapsia mukanaan, joten rahaa firmalle kyllä tuotiin. Ehkä katokselliset katselualueet laitteiden läheisyyteen tai vaikka kahvikuponki per ranneke olisi asiaa.

Onko lukijoissa seisojia vaiko hurvittelijoita?

12 kommenttia:

 1. Rannekkeet 39e ja kaikki myy syöminen siihen, niin seisojilla voisi kyllä olla mukavemmat oltavat. ;)

  VastaaPoista
 2. Enemmän seisontalinjalla menen. Lapset alkaa olla siinä iässä ettei ne enää tarvii laitteisiin mukaan, kunnes ehkä sit kun haluavat/pääsevät hurjempiin?? Toistaiseksi noilla ei ole hinkua. Mä kävin nuorempana kaikenmaailman hilavitkuttimet, mut enää en uskalla ja pää menee pyörälle jo pihakeinussa. Tänä kesänä ei olla vielä ehditty Lintsille ja nyt lapset onkin jo mummolassa lähes koulunalkuun. Täytyy katsoa josko sit vielä käytäs, onhan se aika perinteinen ollut et vähintään kerran kesässä. :) t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Pari kertaa kesässä, oli mikä oli.

   Poista
 3. Penkkejä saisi tosiaan olla tuolla lisää, niitä olen monena vuonna ollut vailla. Jokin katoksellinen juttu ois myös kiva. Mä tykkään kahvikupeista ja siitä tiilitalon sisällä olevasta radasta, siinä ne sitten melkein olikin :D
  Ihanaa oli nähdä tänään murmeli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnanmäki kertoi vastineessaan, että katettu istumapaikka on Helikopterin lähellä. Juu, 4 tuolia.

   Poista
 4. Ei muuta kuin palautetta menemään, tossa on selvästi kehitettävää!

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea ja itseasiassa huomiokin sillä itselläni selkä taas vaivaa enkä pysty laitteisiin menemään mutta ajattelin et joku päivä vois mennä ihan hengailemaan kun lapset menis laitteisiin keskenään. Mut tiiäpä sitten jos tosiaan penkkejä ei oo missään...

  VastaaPoista
 6. Seisoskelija olen minäkin, tosin nyt lapsi jo niin aikuinen ettei joka kesä käydä. Mutta on se edelleen mukavaa yhdessäoloa. Särkänniemi on meidän lähellä ja tunne on, että penkkejä on runsaasti. Sateella en ole varmaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo muuten ollut Särkänniemessä kuin lapsena!

   Poista