perjantai 8. heinäkuuta 2016

LIVBOX HEINÄKUU 2016

Mun maalaus, ei saa kopsata tai Appukissa tulee seisomaan terävillä jaloilla sun päälle.


 Olin ihan että jihuu, kun boxi tuli. Kun avasin sen, olin että täältä varmaan puuttuu jotain. Ja niin puuttuikin. Heinäkuun saatelappua ei ollut paketissa, joten kirjoittamani tuotetiedot ovat tuotteista luntattuja. Siltikin jäi fiilis, että boxi oli vajaa niinkuin sisällöltään.


Teemana taitaa olla suomalaisuus, tämä ihan duunariaivoilla pääteltynä. Ihme, ettei boxissa ollut minikokoista Katri-Helenaa.


Herbinan vartalospray, tai siis body mist. Tuoksuna Blue lagoon. Likoilla on näitä koko repertuaari ja tämä tuli nyt omaan käyttöön. Normaalikoko, menee käsilaukkuun. Herbina on nostanut tänä vuonna imagoaan ja just tällaiset "teinituotteet" tekevät sarjasta helpommin ostettavan. 


Lemon Juice& Glycerine  hoitava jalkavoide.
Käsivoiteena mulle entuudestaan tuttu. Normaalikokoinen. Tutun tuoksuinen ja käyttöön tulee. Suomen lippu tässäkin.


ELIVO käsivoide, arganöljy.
Arganöljy on paras keksintö sitten kerrosvanukkaiden ja vaniljakolan. Argan sopii mun iholle/hiuksille just hyvin, koska oon sellaista rutikuivaa materiaalia. Tämä oli boxin paras tuote! Täyskokoinen.MSCHIC mineraalimeikkejä.
Nämä piti ihan googlettaa ja katsoa muiden bloggaajien kirjoittamaa. Suomalaisen kosmetiikkayrityksen tuotteita. Primeri ja vasemmalla olevasta ei aavistustakaan. Saatelappu olis ollut kiva, oikeesti! Minikokoa, menee teinille.              Vuokkoset sidenäyte ja Herbinan vartaloemulsionäyte

            Molemmat ennestään tuttuja, tietty. Kotimaisuudesta plussaa. 


Alkukuun highlighteihin kuuluu livboxin saapuminen. Mua niin harmittaa, että mua harmittaa. Tällä kertaa ei paketissa ollut sellaisia tuotteita, jotka olis saanut mut innostumaan. Te teidätte, että mä innostun nopeesti ja täysiä. 


Mitä itse tykkäsit?*boxi saatu blogiin

10 kommenttia:

 1. No olipas voidevoittoinen paketti. Ei kyllä olisi ollut minunkaan makuun. Vähän ois pitänyt jotain meikkejä olla mukana.

  VastaaPoista
 2. Ei iskenyt oikein minullekaan. Jalkavoiteen tilalla minulla oli suihkussa käytettävä vartalovoide, joita inhoan. Olisi ollut tavallinen vartalovoide, niin olisin ollut onneasta soikeana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkuvoiteiden jälkeen jää kyllä olo, että rasvaus on puolitiessä

   Poista
 3. Boxi oli iso pettymys, halpaa markettikrääsää pullollaan. Ja missä Lumene kun kerta kotimaista boxia rakennettiin?

  VastaaPoista
 4. Mä missasin tän eikä kyl nyt yhtään harmita. Tosi paljon voiteita, ainoa mistä oisin ehkä voinut tykätä on body mist ja senhän saa kaupasta :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollu nappiboxi muidenkaan mielestä

   Poista
 5. Muakin harmittaa, että mua harmittaa. Vielä kun suomalaisuus teemana, niin olisi pitänyt panostaa. Ilmiönä, valjuus huonontaa koko pakettia. Toisekseen riittikö boxin arvo edes täyttämään boxin hintaa 16,90, tuntui että jotain jäi uupumaan. Toki ei aina voi olla onnistunutta...

  VastaaPoista