tiistai 16. elokuuta 2016

EVO Ritual Salvation Care Shampoo ja Conditioner

Älkää kertoko meidän tytöille, että äiti leikkasi parhaalta lapsuusajan barbilta hiukset tätä varten. Oops. Kesällä multa ajettiin tukka ihan siiliksi ja päälle jätettiin liuhuke, josta olen ittelleni minnirusettia veivannut. Kun kuulin näyttäväni munapäältä, lopetin ponnarin pitämisen ja jäääääärkytyin siitä, miten mun tukka oli haperoitunut.

Tuli siis passeliin saumaan testiin EVO:n mahtavat tuotteet elikkäs EVO Ritual SalvationCare Shampoo ja hoitsikka. Linkkejä klikkaamalla päädyt idhair.fi-sivuille, joka on suomalainen kauneus- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimassa on noin 2000 tuotetta.Shampoosta luvataan seuraavaa:

 Hoitava shampoo, joka puhdistaa ja korjaa ja vahvistaa hiuksia sekä suojaa hiusväriä haalistumiselta. Sulfaation koostumus ei vaahtoa kovin runsaasti, jolloin shampoo pesee hellävaraisemmin. Sopii värjätyille, hauraille ja vahingoittuneille hiuksille.

Pitääkö lupaukset paikkansa?      
       
Tuoksu on aivan arvatkaa mikä: Ihana! Vähän Aussietuotteiden kaltainen, naisellinen ja säilyvä. Hiukset ovat pelkän shampoon jäljiltä silkkiset, enkä jokaisella pesulla edes hoitsikkaa laittanut. Lopputuloksena oli kiiltävä ja tuoksuva fleda.

Hoitoaineesta sanotaan näin:

Täyteläinen hoitoaine, joka korjaa hiuksia ja tekee hiuksista pehmeät sekä ehkäisee hiusväriä haalistumasta. Vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia, palauttaa hiusten kiillon, ehkäisee auringon haittavaikutuksia sekä parantaa hiusten kammattavuutta.

Menikö noin?

Mullahan ei ole varsinaista väriväriä, vaan ainoastaan oma tyvi ja lopuissa vaalennus. Haalistumisesta en siis osaa sanoa yhtä paljon kuin esimerkiksi punaisuutta ylläpitävät daamit. Hiukset tuntuivat ihan hirmu liukkailta hoitoaineen jälkeen, ihan kuin öljyssä olisivat uineet. Ja sama IHANA tuoksu tässäkin! 
Tältä näyttää tukkahius ilman muotoilutuotteita, luonnollisesti kuivaneena. Naamassakaan ei ole meikkiä.

Onko EVO teille tuttu sarja?
*kursiivit lainattu idhair.fi
*tuotteet saatu blogiin 

4 kommenttia:

 1. Evon tuotteet ovat uåeita ja se tuoksu on taivaallinen <3

  VastaaPoista
 2. Evon hiuslakka ja tuuheuttava suihke käytössä, molemmat tosi hyviä, joten tuttu on. :)

  VastaaPoista
 3. Et sinä miltään munapäältä näytä ! :D
  Ja ihania on nämä Evon tuotteet. Tosin en ole shampoita testannut, vaan muotoilutuotteita, tykkään.

  VastaaPoista