sunnuntai 7. elokuuta 2016

Mites toi vuorotyö ja perhe?


Mä oon aina ollut intensiivi-ihminen. Kun olen paikalla, olen sitä varmasti. 
Miten on tämä kesä mennyt, kun olen aloittanut kolmivuorotyössä?

Mulle tämä muutos on ollut tunnetasolla iso. Olen tottunut syömään aamupuurot teinien kanssa, joita ei voisi vähemmän äidin seura inspata. Olen tottunut olemaan ekana hereillä, kello 6. Jos olen nukkunut pidempään kuin lapset, oon kokenut jääväni paitsi jostain. Olen ollut iltahommissa mukana. Lukemassa väkisin iltasatuja, kun toiset haluaisivat katsoa Lakkoa youtubesta. 
Kyllä se nyt niin on, että mun lapset ovat isompia kuin mun sydän tunnustaa. Mun läsnäoloa ja ikkunassa kyttäämistä ei tarvita. Ovat pärjänneet, eikä ole edes tehnyt tiukkaa. 

Mulle sen sijaan on ollut haastavaa ottaa vastaan sivustaseuraajan rooli. Katsella ruskettuneita kaksosenjalkoja, kun itse olen ollut sorvin ääressä. Tekemässä työtä, josta tosissaan diggaan. Eikö ole ristiriitaista?

Perheen loma on loppumaisillaan, kesäreissut on välitetty minulle kuvina. Olo on haikea, mutta ylpeä. Lapset ovat sopeutuneet siihen, että en ole kotona aina. Mä sanoisin, että parisuhteellekin tämä on tehnyt hyvää. Paperiviestit toimivat aina ja kuvaviestit lentävät puolin ja toisin. Ensi viikonloppuna on taas hääpäivämme, jolloin hyvällä omallatunnolla pusulomailemme ilman lapsia.

8 kommenttia:

 1. Te niin ansaitsette sen pusuloman <3
  Kivaa sunnuntaita muru!

  VastaaPoista
 2. Tämä lause " lapset ovat isompia kuin mun sydän tunnustaa", sydän täälläkin haikailee. Sopeutuminen muutoksiin vie aina aikaa, mutta tätä lueskellessa tuntuu, että kaikki on loksahtanut paikallee. <3 Mukavaa päivää Taru <3

  VastaaPoista
 3. Tutulta kuulostaa😇Muutos on kuitenkin sujunut hyvin, se on pääasia ❤

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin tutulta. Onneksi muu perhe on sopeutunut tähän paremmin ja helpommalla kuin minä ☺
  Meillä arkea helpottaa miehen pysyvä työaika.
  Onneksi kaikki on kuitenkin sujunut hyvin.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mä en tienny että sullakin on vuorotyö! Haleja.

   Poista