lauantai 3. syyskuuta 2016

IsaDora Bohemian Flair

No nyt on daamilla niin paljon huulituotteita testissä että!

IsaDoran syysmeikkikokoelmasta Bohemian Flair sain testiin osan, itselleni tärkeimmät:
luomivärit ja huulituotteet.

Kokoelman painopiste  onkin huulissa: Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipuna ja Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof -huultenrajauskynä muotoilevat huulia ja tekevät niistä täyteläisemmän. 

Meidän teinillä on huulikausi meneillään ja tuotteet lähtivät käsistäni yläkerran huoneeseen. Siellä fanitetaan kovasti Kylie Jenneriä ja oon kauhulla katsellut, kuinka huulia meikataan yli rajojen. Mutta se onkin nyt muotia, taisi olla muuten ysärilläkin. Kaikki kuvat ovat mun vanhimman tytön ottamia.
 Lip sculpting -efektin luomiseksi huulet rajataan huultenrajauskynällä. Huulet voi rajata myös hieman huulen rajan yli, jolloin huulista tulee entistä runsaamman näköiset. Huultenrajauskynän jälkeen huuliin levitetään huulipuna. Huulipunan ja huultenrajauskynän sävyt on nimetty samalla nimellä, eli jokaiseen huulipunasävyyn löytyy yhteen sopiva huultenrajauskynä.


Mä oon itse taas poskipunien suurhinkuttaja, niitä kuluu hurjasti. Mun silmät vie muuten kaiken huomion naamasta, niin pitää poskiakin huomioida.

Perfect Blush –poskipuna (14,50e ) tuo kasvoille  hehkua. Perfect Blush -huulipunasta tulee syyskokoelmassa myyntiin kaksi sävyä, ja valikoima laajenee lokakuussa kahdella lisäsävyllä.


Kuvissa sävyt 58 Soft Coral ja 66 Bare Berry


No entäs luomivärit sitten. IHANAA!Eye Shadow Quartet (16,90 e)
09 Vintage Velvet (kausisävy)
10 Soft Suede.
Yleensähän ajatellaan, ettei ruskeasilmäisen pitäs käyttää ruskeaa luomaria. Mä käytän (ja pinkkiä ja lilaa ja kultaa, you name it). Näissä oli tosi hyvä pigmentti ja vähän kiiltoakin, mikä kuulemma korostaa ryppyjä.

 Tässä 10 soft suede-paletilla tehty meikki.Ja tässä 09 Vintage Velvet. Just ihanat!

Seuraavaks sitten juttua Lórealin syksyhommeleista. En itsekään malta odottaa!
1 kommentti: