torstai 1. syyskuuta 2016

Rimmel London ja Kate Moss

Hei jess ja jihuu, täällä ollaan. Siviilissä on niin kiire viimeisten opintoviikkojen ja samanaikaisen työn kanssa, etten ole edes koneelle ehtinyt istahtamaan. Tiedän, että ymmärrätte! Syyskuussa julkaisen kosmetiikkapostauksia ja palaan perhe-elämään heti kun ehdin perhettä näkemään :)

Sitä paitsi, joulukuussa juhlitaan ammattikorkeasta valmistumista näyttävästi.
Rimmel London juhlii myös,  15-vuotista yhteistyötään huippumalli Kate Mossin kanssa, ja lanseeraa juhlavuoden kunniaksi Katen nimeä kantavan huulipuna- ja kynsilakkakokoelman. Kokoelmassa on kuusi huulipunaa ja kolme kynsilakkaa Mossin suosikkisävyissä, klassisessa punaisessa ja tyylikkäässä nudessa. Juhlakokoelman sävyt edustavat Katen monipuolista tyyliä punaiselta matolta rentoon boho chic -tyyliin.


Kokoelmassa on 3 Super gel-kynsilakkaa, kuvassa niistä kaksi 044 Rock N Sparkle ja 071 Guilty Pleasure (ovh 6,90) . Ensin laitetaan kaksi kerrosta värilakkaa ja kuivumista aktivoidaan laittamalle päälle kerros päällyslakkaa. Lähtee pois tavallisella kynsilakan poistoaineella. 

Lasting Finish Lipstick by Kate julkaistiin itseasiassa jo 5 vuotta sitten, mutta nyt juhlavuoden kunniaksi huulipunassa on kuusi uutta sävyä. Näissä on aivan mieletön pigmentti, siis silleen että olen aamulla laittanut ja seuraavaksi vasta iltapäivällä.

51 Muse Red. Tumma punainen
52 Idol Red, Rohkea punainen
53 Retro Red, Marjaisa punainen
56 Boho Nude ,Karamellinen nude
54 Rock N Roll Nude, Persikkainen, luonnollinen nude
55 My Nude,  Beige nudesävyHuulipunien suositushinta noin 7e,

Mitä teille kuuluu ja onko ollut ikävä?


*meikit saatu


3 kommenttia:

 1. Ensinnäkin onnea jo etukäteen valmistumisesta. Ihan mahtava rutistus. Hattua nostan, koska tiedän myös mitä on perheen, työn ja opiskelun yhdistäminen. huh huh kiirettä pitää :) Noita huulipunia muuten pitää ehdottomasti testata. kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on sua aina ikävä, sellainen krooninen ikävä siis.
  Nuo punat on ihania, pehmeän tuntuisia huulilla.
  Loves u <3

  VastaaPoista
 3. Onnea täältäkin etuajassa, koulu ja työ kyllä verottavat varmasti, kyllä ne siitä helpottavat. Hienoa että panostat itseesi, opiskelu kannattaa aina!

  VastaaPoista