torstai 20. lokakuuta 2016

I LOVE ME 2016, esifiiliksissä

kuva: messukeskus.fi


Tämä on vuoden täpinäviikko, jolloin mun on normaaliakin vaikeampaa pysyä yksisarvishousuissani. Monesta blogista olette lukeneet, että tänä viikonloppuna on taas I Love me-messut Helsingin Messukeskuksessa. Pyhiinvaelluksen tavoin kaikki kauneudesta, muodista ja koruista kiinnostuneet kansalaiset viettävät kolmipäiväisen rupeaman asian ytimessä. 

Itse olen tänäkin vuonna menossa bloggaajapassilla paikalle. Enitenhän mua kiinnostaa meikit ja kauneus, joten kauneuspuolella tulen eniten hillumaan. Mukanani messuilla on bestikseni Outi, joten tulkaa ihmeessä moikkailemaan kun meidät kuulette. Meillä on Outin kanssa salainen etenemissuunnitelma messuilla, tietyille pisteille on päästävä ja tietyille mennään huvikseen.


Tänään duunin jälkeen kävin tutustumassa Messukeskuksen uudistettuihin työtiloihin ja oli kyllä mageet. Itse pääsen messuilemaan kunnolla vasta lauantaina, enkä viime vuodesta oppineena lähde korkkareissa. Ei taas tullu mieleen...


tämä käsi tarvitsee messumanikyyrin

Tää viikko on muutenkin ollut ihana, ihana, ihana! Kattokaa, keneen voi lounastauolla törmätä! Ootko sä tulossa Stadiin messuilemaan viikonloppuna?


3 kommenttia: