sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Duunarin paluu

Ensinnäkin KIITOS kaikille ihanista viesteistä, joita olette laittaneet. Kaikki on kunnossa. Olen ollut talvihorroksessa, elämässä arkea. Loppuvuonna vietin vihdoinkin valmistujaisia ammattikorkeasta. Valmistujaisia juhlittiin lämpöisissä tunnelmissa  kavereiden ja perheen kesken. 
Olo on vieläkin outo. Kolmas tutkinto peräkanaa ja tällä hetkellä teen vaan duunia. Ei ole kouluhommia, ei opparimateriaalia litteroitavana eikä käsikirjoituksia opponoitavana. Seuraava opintoaskel on jo suunnitteilla, että ei tämä tähän jää. 
Moni on kysellyt myös perheen kuulumisia, IHANAA! Tytöillä murkkuiät ja pojalla ei, tarvitseeko enempää sanoa? Miehellekin kuuluu kuulemma " I´m good."

Entäs sitten somekissa Appu? Raukka on asennoiltaan välillä kuin ikäloppu koni, häntä vaakasuorassa ja lapaluut korkealla. Terveys on ikäisekseen (tänä vuonna 17) bueno. Muut kolme kissaa pysyvät edelleen mielellään Appukissan varjossa. 
Loppusyksyllä aloitin uudelleen vanhan lempiharrastukseni neulomisen. Tässä on tämän hetken kaaoskuva. Jos joku ihmettelee, miksi lankakerän sisällä on sähkövispilä niin siksi:

Teen kahta sukkaa samaan aikaan ja piti jakaa kerä puoliksi. Tuli sitten mieleen, että en missään nimessä ala käsin kerimään. Otin sähkövatkaimen ja yhden vispilän siihen. Vispilään tyhjä vessapaperirulla kiinni, lanka solmulla ympäri ja kone käyntiin. Meni monta yritystä pieleen ja teippiä kului jonkin verran. Kädessä piti kyllä lopulta olla sormikas, koska tuli muutamat palovammat täysiä pyörivstä langasta. Mulla ei AINA nää idikset toimi, joten vispilä kuristui lankaan ja siellä se odottaa vessapaperirullan alla vapautusta. Tänne kuuluu siis samaa sekalaista hässäkkää. Irtosoraa eteinen täynnä, sählymailoja ja nerf-aseita, kilpailua kainalopaikasta.

Mitä teille kuuluu?


  18 kommenttia:

 1. Mulla oli sun blogia ikävä. Kiva kun tulit taas kirjottelemaan. Sun valmistujaiset oli ihanat, rennot ja herkulliset, kiitos kun saon olla niissä mukana.
  Oot rakas <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kuulla sun kuulumisia täälläkin, vaikka oonhan mä muualla somessa pysynyt kärryillä tän ajan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olet tulllut takaisin ja mukava kuulla että kaikki hyvin ♥ Voihan vispilä, reps * hätä keinot keksii!

  VastaaPoista
 4. Hahahaa tuolle vatkaimelle :D Ja juu, näpit palaa nopeasti liian vuhovaan tahtiin viistävästä langasta :P

  Kiva kun oot tullut "tänne" takaisin ^_^

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että oot palannut!! ❤❤❤

  VastaaPoista
 6. Ei ole todellista toi vispiläjuttu :D Kyllä ihminen on kekseliäs, kun yrittää päästä helpommalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Mulla on kaikkia ihmevirityksiä aina ku oon laiska

   Poista
 7. *reps* tuolle vatkaimelle. Kuinka ei oo itelle tullut koskaan mieleen 😂

  Kiva kun oot Appu-kissan kanssa bäk.

  VastaaPoista
 8. Mukavaa kun palasit blogiin. Odotamme jo seuraavia postauksia. T. Äiti ja Isi

  VastaaPoista