sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Helmikuun kosteuttavat duunareille, näihin ei budjetti kaadu

En ala saarnaamaan mitään sisäisen kosteuttamisen tärkeydestä, enkä oikeastaan ala pitämään muitakaan muistuttelupuheita.

Fakta on, että talvisaikaan mun jutut ja habitus ovat kuivia kuin viime kesäiset vitsit, joten tässä kohta näytän teille muutamat ihanat kosteuttavat tuotteet.


Virastossa kun istuu virka-aikaan ja vähän ylikin, on selvää mitä kuiva sisäilma ja puuttuva päivänpaiste tekevät ulkonäölle. Kalpeita ollaan, rypyt ovat syvempiä kuin ikinä ja hymyäkin pitää väkisin vääntää.Hiuspoloa olen hemmotellut aivan taivaallisen tuoksuisilla
Garnier Responsin uutukaisilla, Maple Remedy- tuotteilla. Näissä ei ole parabeenejä ollenkaan, mutta sen sijaan vaahteranmahlauutetta ja risiiniöljyä on. Tuoksua on pakko kehua vielä toistamiseen: jumalainen.
ovh: shampoo ja hoitoaine 2,95 e ja maski 3,95 e


Biozell:in Moisturizing Crystal Mistillä olen varmistanut, että hius kiiltää. Sisältää arganöljyä ja kosteuttavaa jojobaa.
Tämäkään ei montaa rahaa maksa, ovh n.7 e


NIVEA CELLULAR, perfect skin Eye illuminator
eli suomeksi tummia silmänalusia poistava voide. Jos on malttia, tuote lupaa vähentää ryppyjä säännöllisesti käytettynä. Ekana vaikutuksena poistaa turvotusta, jonka seurauksena rypyt ainakin vaikuttavat silenneimmältä.
Maksaa noin 15 e.SEESEE:n ihana mineraalikäsivoide.

Tämä tuli kauneusboxista ja oon melkein käyttänyt jo loppuun. Jälleenmyyjän sivut näyttävät olevan alhaalla, joten kysymys: Mistä tätä saa lisää?
*tuotteet saatu blogiin.4 kommenttia:

 1. Biozell tuotteet omankin kuontalon apuna :)
  Ihanaa sunnuntaita muru ❤️

  VastaaPoista
 2. Moisturizing Crystal Mistiä täytyykin kokeilla sillä tuollainen tuote multa puuttuu. Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Noi Garnierin shampoot ja maskit yms. olivat ihania.

  VastaaPoista