keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Miten NOLOO.

Besuni Outi kertoi blogissaan aamulla, miten NOLO ihminen hän on. No emmä nyt tiedä. 

Meillähän on ollut muutama kuukausi kotona melkein rauhallista, ilman ekan teinin kaverivieraita. Ehdin jo huolestumaan, että OMG nyt on syrjäydytty ja vallan ilman kaveria jääty. Kylillä kyllä luuhattiin. 

Kun sitten kysyin asiasta, että miksei meille tulla enää, sain kuulla sen olevan noloo.
Rupesin sitten miettimään, että onko sotkua tai köyhää (teinin toisiks kauhein painajainen Seppälän vaatteiden jälkeen). Mutta ei. Meille ei voinut tulla siksi, koska oli niin sikakauheeta, että oli vanhemmat. 

Mä sitten aloin johtamaan puhetta, mikä oli virhe. " Kai sä tiedät, että kaikilla ihmisillä on vanhemmat, ethän säkään olis täällä ilman mua tai Daddyä." Vastauksena sain hiljaisuuden ja silmien muljautukset.
Silmien muljautus on muuten kiroilua kamalampi asia ja sillä kyllä mitätöidään ihan kaikki. 

No, tilanne on sittemmin muuttunut. Meillä on ollut nuorisoa. Mulle etukäteen asetetut ehdot olivat kyllä jäätävät. 

a) Et sit puhu. 

b) Et sit siis puhuu oikeesti mitään. 

C) Et paa sun unicorn-vaatteita

d) et muuten sit kuuntele Bieberiä etkä Tuiskua. 

e) et tarjoo mitään voileipii. 

Ehtoja ei noudatettu ja uudelleenkin ollaan vierailtu. 

Mutta joo, kaksoset ottavat mallia mulkoilusta ja siitä, miten kamalasti voi kauhistuttaa omat vanhemmat. Vielä saadaan tuplien kavereille jutella, tarjoilla ruokaa ja tehdä SodaStream-limua, vaikka se onkin KÖYHÄÄ. 

Alimmassa kuvassa mulkoilun esiaste. 


Noloilusta haluaisin kuulla lisää Eyeshadowandflamelta2 kommenttia:

  1. Me vaan ollaan niin noloja, mut ollaan sit noloja yhessä. Laita sä ykssarvis housut ja paita niin mä laitan Bieber hupparin. Sit lauletaan lujaa kaupoissa :)

    VastaaPoista
  2. On vahva fiilis, että teinisi kamut pitäisi teitä cooleina, kaikkine unicorn vaatteineen ym. Nuorten tehtävä on pitää meitä noloina, vaikka tänään olen jotenkin ihan allapäin juuri tästä asiasta. Isi on niin ihana ja minä äiti niin peestä ja jep ei auta, että tiedän, että teinitytön on tärkeää irrottautua äidistään, näin se luonto tämänkin on suunnitellut, mutta vaikka yleensä osaan suhtautua asiaan jopa leikkimielellä, niin joskus se sattuu.

    Zemppiä <3

    VastaaPoista